Paremman projektijohtamisen konsultointiyritys

Viisi vuotta eikä suotta

Virallinen Mäes / 11.01.2023

Mikä hitsin Mäes? Mitä teidän yrityksenne nimi tarkoittaa tai miksi juuri Mäes? Tätä kysymystä kuulee usein ja sehän tulee sanoista Mäntsälä ja Espoo, sillä siellä me perustajat asumme. Nimi sopii myös tavoitteeseemme auttaa teitä Mäessä ylöspäin ja eteenpäin erilaisten IT haasteiden parissa. 

Viimeiset viisi vuotta on kulunut kuin huomaamatta erilaisten haastavien ja mielenkiintoisten toimeksiantojen ja yrityksen kehittämisen parissa. Olemme solmineet useita kumppanuussuhteita ja päässeet mukaan kehittämään ja viemään eteenpäin hyvin moninaisia hankkeita ja prosesseja yhteistyössä asiakkaiden kanssa. 

Nyt on aika juhlistaa tähän hetkistä taivalta tai nousua Mäessä ja kiittää kaikkia yhteistyökumppaneita kuluneista vuosista! Samalla haluamme suunnata katseen tulevaisuuteen ja laajentaa toimintaamme entisestään. Tavoitteenamme on palkata lisää rautaisia osaajia teidän avuksenne ja kehittää palvelujamme vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin yhä paremmin.  

Ohessa kokoelma Mäes tunnelmia viimeisen viiden vuoden ajalta.

Asiakkaat 

Nuo mahtavat ja suurenmoiset kumppanit, joita meille on viidessä vuodessa suotu tukuittain. 

Suuret kiitokset mahdollisuuksista oppia ja kehittää toimintaanne. Kaikki ne projektit joita olemme päättäneet ovat vieneet yhteistä tarinaamme eteenpäin. Matkaan on mahtunut karikkoja ja vuoristoja, niiden yli on vaan kuljettava hyvällä pelihuumorilla ja yhteispelillä. 

Tukun verkkokauppa 

Keksittiin täydellinen firmanimi – Mäes.

Hienoa huomata, että maailman kaikki sanat eivät ole vielä ennakoivan tekstinsyötön piirissä. Teillä Mäes-sana ei mahtunut sanastoon, siksi asiakkuutemme on tallennettu nimellä Mies Konsultointi Oy. Aina ihana esiintyä salanimellä. 

Tulevaisuus 

Se lupaa uusia polkuja mielenkiintoisine maastoineen ja pinnan muotoineen. Haasteet muuttuvassa maailmassamme eivät ole katoamassa ja osaavia tekijöitä kysytään entistä enemmän. Tulemme vastaamaan tähän tarpeeseen jatkossa niin kuin olemme jo viisi vuotta vastanneet. Lisätietoja täältä Mäes palvelut

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä