Paremman projektijohtamisen konsultointiyritys

Me olemme Mäes

Autamme miestä Mäessä.

Mäes on vuonna 2017 perustettu konstailematon IT-konsultointiyritys, ja alusta alkaen missiomme on ollut auttaa miestä mäessä. Maailma on kuitenkin muuttunut, eikä sillä oikeasti ole väliä, mitä sukupuolta kukin kokee edustavansa!

Vahvuuksiamme ovat laaja-alainen tekninen osaaminen ja käytännönläheinen työote sekä monipuolinen toimialatuntemus. Kiireessäkin pyrimme pitämään kiinni rennosta ilmapiiristä – huumorin laadusta sen sijaan voi olla montaa mieltä.

Meidän yhteenlaskettu kokemus on tällä hetkellä noin 100 vuotta. Sinä aikana olemme luonnollisesti ehtineet työskennellä kädet savessa eri teknologioiden parissa ja lukuisten vaativien projektien johdossa. Kokemuksemme pöydän molemmilta puolilta auttaa meitä ymmärtämään ja välttämään välillä väistämättömiltä tuntuvia yhteentörmäyksiä.

Tavoitteemme on kaiken aikaa kehittää pikkuisen parempaa projektijohtamista. Erilaiset viitekehykset kuten ITIL ja projektijohtamisen sertifikaatit tarjoavat työllemme vankan selkänojan, mutta niiden lisäksi olemme jo vuosia hioneet omia työtapojamme ja kehittäneet omia projektinhallintamenetelmiämme.

Tutustu meihin

Mäes on kolmen vahvan IT-ammattilaisen perustama yritys. Kaihdamme turhaa byrokratiaa ja kannamme tasavertaisesti vastuun yrityksemme toiminnasta ja kehittämisestä – siksi meillä ei esimerkiksi titteleillä koreilla

Mikko Lukkari

Pitkän Nokia-uran jälkeen Mikko siirtyi Appelsiinin leipiin ja paiski 10 vuoden aikana töitä asiakasyritysten IT-infran parissa. Niiltä ajoilta on perua Mikon kyky tarkastella asioita kokonaisvaltaisesti asiakkaan tarpeet huomioiden. Konsulttina Mikko on Mr. Rauhallisuus – hän kertoo monesti hypänneensä mukaan keskeneräiseen, ehkä kriisiytyneeseenkin projektiin, jossa tunteiden kuumennuttua hän on ensitöikseen rauhoittanut tilanteen ja sitten vasta käärinyt hihat. Nykyään Mikko toimii pääosin projektipäällikön roolissa vastaten asiakasyritystemme IT- muutosprojektien hallinnasta ja läpiviennistä.

Riikka Dahlqvist

Riikka on urallaan ollut monessa mukana – esimerkiksi IBM:n ajoilta takataskuun on kertynyt kokemusta lukuisista globaaleistakin IT- projekteista useilta toimialoilta. Riikalle on luontaista haastaa ja kyseenalaistaa totuttuja toimintatapoja, Riikan kanssa työskennellessä saattaa siis joutua välillä vastaamaan vaikeisiinkin kysymyksiin! Monimutkaisistakin kokonaisuuksista Riikka poimii nopeasti olennaisen ja ohjaa projektin vakaasti oikeaan suuntaan asiakasyrityksen tarpeet huomioiden.

Ari Pöyhönen

Aria eivät isot luvut pelota: esimerkiksi 5000 työaseman projekti on Arille ”business as usual”. Vaikka tekniikan parissa liikutaankin, Ari keskittää ensisijaisesti huomionsa ihmisiin – monimutkaisissa projekteissa on tärkeää, että niin projektitiimi kuin loppukäyttäjätkin tietävät mitä tehdään ja miksi. Yleensä IT-muutoksiin liittyy myös muita muutoksia, ja on ensiarvoisen tärkeää sitouttaa henkilöstö yhteiseen visioon. Ari aistii herkästi asiakasyrityksen valmiudet ja tarpeet, ja etsii erilaisten projektinhallintamallien joukosta aina tilanteeseen parhaiten sopivat.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä